Sommerhus Pøt Strandby (Juelsminde)

Familien Wagner, 12.08.2018 (11:35:02)

21. juli 2018
Kære Nicoline og Lars
1000 tak for "lån" af jeres skønne sommerhus!
Vi har været super heldige med høj solskin fra morgen til aften hele ugen, så den danske sommer har vist sig fra sin bedste side.
Vi har hoppet, gynget, bygget lego, cyklet, solet, badet, spist is og bare nydt ugen. Krabbebroen har vi også flittigt besøgt. Ellen blev 5 år hernede, så vi har også haft familien på besøg og fejret hende. Hver dag har Ellen sagt, at "det er så dejligt her i det her sommerhus, mor, skal vi ikke bare blive her."
og " jeg er altså så lykkelig i det her sommerhus mor" Vi gentager meget gerne successen igen en anden gang, eller hvis vi er heldige, at huset er ledigt næste sommer i vores ferie.
Kærlig hilsen
Familien Wagner

Line, Sofie, Julie, Jane og Casper, 12.08.2018 (11:27:27)

Uge 26 2018
Kære familien Ørting
Tusind tak for lån af jeres skønne sommerhus. Vi har haft en fantastisk uge ! Først et par dage med blæst, kulde og ild i pejsen og dernæst det skønneste sommervejr, hvor vi har nydt jeres lækre terrasse og dejlige strande i området. Hele uge har vi haft stor glæde af at jeres sommerhus er så veludstyret med både indendørs og udendørs leg. Krabbestænger og fiskenet er blevet flittigt brugt. Vores ældste pige Julie var helt vild med det. Det blev da også til 20 krabber en af dagene. Spaen har også været et stort hit. Tak for utroligt dejlige rammer for vores sommerferie. Feriehilsner fra Line, Sofie, Julie, Jane og Casper

Offersen, 07.08.2016

Mange tak for lån af jeres utroligt pæne, fine sommerhus. Det har været en meget positiv oplevelse at komme ind i et hus, med familien som til fulde opfylder vores ønsker til et feriehus.
Vi har været på mange dejlige ture i området, så det har været en fantastisk base her.
Vi kan varmt anbefale huset til andre, det er sikkert, og rigtig fint med velkomstpakken, den gav point ;-)

Mange hilsner familien Offersen
Sonja, Louise, Mikael, Freja, Merle & lille Marius
Uge 31 2016

Malene, 27.07.2016

Kære familien Ørting
Så er vores ferie i jeres fantastisk dejlige og lækre sommerhus ved at være slut- øv, siger vi bare. Vi har virkelig nydt det og sikke en velkomst at få med den lækre startpakke, og 'den lille købmand'. Det har vi ikke oplevet før, men sikke en dejlig måde at starte ferien på,- en kold øl og en rugbrødsmad.

Vejret har været klassisk dansk sommer med blæst, regn, sol og skyer. Så snart solen har været fremme har vi nydt terrassen og Carl Emil har leget lystigt i haven. Vi har cyklet rundt i området og også badet et par gange- en frisk tur, meget frisk.
Ellers har vi fået slappet gevaldigt af og når regnen har silet ned, har vi plasket rundt i spabadet, spillet spil og Carl Emil har virkelig nydt alle de seje Cars legesager! wauw.

Juelsminde havnefest er også blevet besøgt. Fiskerestauranten kan anbefales og ja, de lækre soft ice på havnen, ikke mindst.

Vi vil med glæde, holde ferie her igen og har kun positive og skønne oplevelser at tage med herfra.
Vi glæder os allerede til næste gang.

Mange glade feriehilsner fra
Michael, Carl Emil og Malene fra Malling
Uge 28 2016

Helle, 27.07.2016

Tak for lån af jeres skønne sommerhus, som vi har nydt rigtig meget at være i.
Vi har følt os budt velkommen med en skøn velkomstpakke da vi kom efter en lang rejse fra Island.
Vi kommer helt sikkert tilbage en anden gang.
Hvis i engang skulle komme til Island må i meget gerne kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget.
Feriehilsen fra
Helle, Julius, Siggi og Atli
Uge 29 2016

Martin og Anette Kristensen, 07.08.2015

Uge 29 2015

Så blev det atter et gensyn med dette, det dejligste sommerhus vi har besøgt. Ugen er fortrinsvist blevet tilbragt i Jeres dejlige have, hvor vores 2 piger virkelig har nydt trampolinen og legetårnet/gyngestativet.
Desuden har vi tilbragt megen tid på stranden, selvom vejret ikke just har været til at bade. Bevæbnet med spand og net, har vi fisket rejer og blåmuslinger, og tilberedt den lækreste fiskesuppe. Desuden lykkedes det denne gang for undertegnede, at overliste en fin havørred i sommernatten.Selvom fiskene har sprunget lystigt hver aften, er det 'kun' blevet til én fisk- trods flere tilbud. På trods af de fiske tomme nætter, har det været en fryd, at kunne cykle ned på fiskepladserne iført waders, med fiskestangen i hånden.

Smilla har desuden været meget begejstret for den nytilkomne barnecykel, som har vakt stor glæde.
Tak for lån af sommerhuset!
Vi kommer tilbage så snart det er muligt

Martin, Anette, Smilla og Laura

Atle Højland, 07.08.2015

Nå har vi feiret en fantastisk fin påske i deres sommerhus, som nok en gang innfrir alle forventninger og litt mere! Tusen takk for, at vi nok en gang fikk låne deres flotte og velutstyrte sommerhus! Håper å få anledning til å komme tilbake om ikke altfor lenge!

De bedste ønsker
Atle, Elisabeth, William og Samuel Højland
Påsken 2015

Familien Østergaard, Søborg, 10.08.2014

Kære familien Ørting
1000 tak for leje af jeres dejlige sommerhus. Vi har gennem mange år holdt sommerferie i Danmark og lejet sommerhuse fra Gedser til Skagen og det meste der imellem, men vi kan uden at overdrive sige, at vi aldrig har været i et så lækkert og veludstyret hus som jeres! I har tænkt på alt simpelhen.
Udover at huset er perfekt, har vi også kun godt at sige om det praktiske i forhold til nøgler osv. Det har også forløbet upåklageligt.
Så igen - 1000 tak. Vi har aldrig følt os så meget hjemme - ude;-)
Bedste hilsner fra
Familien Østergaard fra Søborg

Kasper, 03.08.2014

Tusind tak for endnu en fantastisk uge i jeres skønne sommerhus.
Alt er tip-top, lækkert og nemt.
Mon ikke at vi på et senere tidspunkt igen vender tilbage til dette pragtfulde hus.
De kærligste hilsner fra
Astrid, Liva, Kasper og Maria

Fam. Wahlgreen, 16.08.2013

Endnu engang tak for en fantastisk ferie i jeres skønne skønne sommerhus. Alt er fuldstændig perfekt, der er tænkt over alle detaljer og man kan ikke andet end være imponeret over det.

Tusinde tak for alt, en ferie vi altid vil huske tilbage på. Og vi glæder os til at vende tilbage igen, efter at have nydt jeres fantastiske sommerhus er der ingen andre sommerhuse, vi kunne finde på at leje.

Fam Hansen, 19.08.2012

Vi vil gerne takke for nogle skønne uger i Jeres super lækre sommerhus.
Som småbørnsfamilie har det været perfekt med en indhegnet have og så er trampolinen jo et sikkert hit! Prikken over i'et ville være, at I også havde en gynge - så ville børnene bare ikke være til at få med på tur. Hi hi. Jo, vi er meget imponeret over husets standard og Jeres meget høje service. Det er helt sikkert værd at anbefale.

Svar: Hej. Skønt at høre at I havde nogle gode uger i huset.Vi kan oplyse at der er indkøbt legetårn med gyngestativ, som vil være opsat i løbet af den næste måned :-)

Familien Wahlgreen, 28.07.2012

Tak for en helt fantastisk sommerferie i Jeres skønne sommerhus. Det fås ikke bedre og vi vender helt sikkert tilbage igen næste sommer, hvis ikke det er udlejet.

Alt har været perfekt, tak for det. Og tak for velkomstpakken. Vi har købt lidt til Jer også, som tak for en god service og et pragtfuldt sommerhus.

Fam. Høyland, 22.07.2012

Tusen takk for nok et opphold i deres flotte sommerhus. Vi har kost oss i tre herlige uker. Barna nyter hagen, foreldrene terassen og vi hate mange herlige turer rundt på de forskjellige ateraksjonerne. Det var godt å komme tilbake hit, hvor alt er på plass og vi skulle ønske vi kunne være lenger :-) Kommer gjerne tilbake neste år, men da må vi kanskje bestille fire uker.
Med de bedste ønsker for en fin sommer videre.
Atle, Elisabeth, William og Samuel

MC Chicks, 28.09.2011

1000 tak for lån af Jeres super sommerhus. Tak for velkomstpakken, vi har nydt den til vores 1. hyggeaften.
Nu har vi været på MC tur 6 år i træk og vi må sige at, der er ikke nogen af de andre huse vi har boet i, der kan måle sig med dette. Det er sådan at vi faktisk regner med at, vi kommer tilbage hertil på vores 10. tur, selvom vi normalt tager et nyt sted hen hver gang. Så vi siger på gensyn i år 2015.
Mc-chicks Helle-Lone-Marianne-Tina-Anita

Atle Høyland, 07.08.2011

Uke 29-30-31 2011
Tusen takk for en herlig sommerferie i deres flotte sommerhus! Et hus som dekker alle våre behov og mere til! Et romslig, men koselig hus som er perfekt for vår småbarnsfamilie. William (2,5 år) var svært glad for trampolinen og alle lekene, Samuel (1 år) har kost seg på den herlige terrassen og i gresset, mor & far med grill og fint vær. For oss har det også vært super beliggenhet med mindre enn 1 t kjøring til Legoland, Løveparken, Juelsminde, Vejle og Fredericia!
Takk for god service, velkomstpakke og alt udstyret i hytten!
Med vennlig hilsen (og på gjensyn) Atle, Elisabeth, William & Samuel Høyland

Fam. Jørgensen, 03.06.2011

Tusinde tak for hjælpen de sidste par måneder, hvor vi har været nød til at flytte ud af vores hus. Det er super dejligt at komme til et rent og veludstyret sommerhus. Vi har bestemt ikke manglet noget. Dejligt, I har gjort så meget for, at også børn føler sig velkomne.

Karleklubben, 30.11.2010

Det er dog et forrygende lækkert hus I har, tak for at vi måtte bruge det til vores karleklub-weekend. Dejligt at blive budt velkommen med en flaske vin, vi vælger at sige farvel på samme måde. Dejligt at mærke, at I går op i at forholdene skal være i topstand og I samtidig har den indstilling til at alle ting selvfølgelig bare skal bruges.

Med venlig hilsen Karleklubben

Sofie & familie, 04.06.2010

Tusinde tak for en dejlig forlænget weekend i Jeres sommerhus, det var rigtig skønt.
Huset og omgivelserne er helt fantastiske, man kan ikke ønske sig bedre sted til afslapning og hygge med familien.

Håber at det er muligt at låne huset igen en anden gang.

Bisholt, 27.10.2009

1000 tak for en skøn uge i Jeres super skønne sommerhus. Vi har nydt hver dag inde og ude i de kønne omgivelser. Skov, strand og vand lige i baghaven, skønt! Fantastisk at opleve et sommerhus som intet mangler og hvor alt bare er indrettet med stil. Vi håber på et gensyn.

Dahl & familie, 19.10.2009

Vi har nu tilbragt en dejlig uge i Jeres fantatiske sommerhus. Vi har virkelig nydt det, og kan ikke sætte en finger på noget, men kun ros at sige - Alt er bare super! Vi håber derfor alle på, at fremtiden må bringe på et gensyn med Jeres skønne hus!

Opret indlæg i gæstebog

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk